Hotspot Talent

Partner worden en samenwerken

Hotspot Talent biedt u graag de gelegenheid deel uit te maken van ons netwerk. U kunt een belangrijke bijdrage leveren aan de groei, ontwikkeling en begeleiding van de talenten. Wij geloven dat er voor elk talent een passend advies en opvolging mogelijk is! Zowel landelijke, als regionale partners zijn welkom. Wij zijn benieuwd naar uw aanbod op het gebied van muziek en dans. Adverteren? Graag uw verzoek per email indienen.

Ontwikkeling en begeleiding

Wij werken graag samen met diverse partners in elke regio. Hotspot Talent onderzoekt samen met het talent welke richting we op gaan en welke lesvormen of coaching nodig zijn om zijn of haar doelen te bereiken. Aangesloten partners kunnen vervolgens benaderd worden om hun diensten aan te bieden. Partners krijgen op onze website een vermelding en link van hun website link met logo. In overleg kunnen evenementen in de Agenda van Hotspot Talent worden aangekondigd. Tevens kunnen partners zelf op zoek gaan naar talenten via zoekcriteria op de pagina “talenten”.

Lidmaatschap

Voor slechts € 49,- (excl BTW) per jaar bent u verbonden met het netwerk van Hotspot Talent. U krijgt een vermelding op onze website en komt in aanmerking uw diensten beschikbaar te stellen aan de talenten. U kunt door ons en de talenten benaderd worden of u kunt zelf met ons contact opnemen voor uw aanbod. Hotspot Talent behartigt de belangen van de talenten en zal als intermediair optreden. Wij handelen volgens de voorschriften van de Wet Persoonsgegevens. U kunt uw keuze/selectie kenbaar maken en na overleg met het talent of artiest brengen wij u in contact met deze persoon.