Hotspot Talent

WIJ ZIJN ER VOOR TALENTEN, COACHES EN OPDRACHTGEVERS

Muziek maken, zingen en dansen vanuit je vrijheid en daarvan kunnen genieten is erg belangrijk. Dit werkt verbindend, bevrijdend en ruimte scheppend. Onze kernwaarden zijn: verbinden, ontwikkelingsgericht, professionaliteit en plezier maken. Hotspot Talent zet zich in voor de ontwikkeling en groei van talenten en beginnende artiesten. Wij vinden dat elk talent de kans moet krijgen zich goed te kunnen ontwikkelen. Samen gaan we op zoek naar de juiste match. Er zijn diverse muziekdocenten/ coaches in ons netwerk die kunnen bijdragen. Hotspot Talent biedt een podium aan talenten en artiesten. Wij verzorgen live muziek en diverse muzikale events voor opdrachtgevers. Wij bieden de mogelijkheid aan o.a. muziekdocenten/ coaches, culturele instellingen, castingbureaus, productiemaatschappijen en opleidingen, om hun aanbod kenbaar te maken op onze website.

CREATOR EN TALENTSCOUT MARCEL MULDERS

Als muzikant en vader van een talentvolle dochter, heb ik gemerkt hoe belangrijk het is dat muzikanten al op jonge leeftijd goed begeleid worden om zich te kunnen ontwikkelen. Ik heb ook talenten gezien die hier niet aan toekomen. Dit heeft verschillende oorzaken waar we wellicht iets aan kunnen doen. Er loopt ook veel talent rond dat nog niet ontdekt is en behoefte heeft aan exposure. Elk talent is uniek en heeft een eigen weg te bewandelen. Wel kunnen we van elkaar leren en daarmee veel meer bereiken. Onze muzikale wereld is zo mooi en belangrijk. Het is tijd dat we met elkaar verbinden, daar zet ik me voor in!

WIJ VERBINDEN, BEGELEIDEN EN BIEDEN KANSEN

Een geweldig muzikaal platform wat ontdekt, verbindt, en kansen creëert. Voor talenten met passie en plezier; samenwerking maar ook competitie; groei; coaching; leren omgaan met successen en afwijzingen; leren presteren onder druk; optreden voor een jury; optreden voor publiek; werken aan techniek, attitude, presentatie, en nog veel meer wat hierbij komt kijken. Ontwikkel hier je muzikaal CV en maak je dromen waar! En voor professionals die hun diensten kunnen aanbieden, specifiek op zoek zijn naar talenten of zelf op zoek zijn naar opdrachten.