Hotspot Talent

Aanmelden als talent

Meld je gratis aan als talent of artiest en vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in. Nadat het HOTSPOT TALENT team jouw inzending heeft beoordeeld, ontvang je per email een bevestiging. Als je exposure krijgt op de website is je profiel zichtbaar voor iedereen. Je hebt diverse zoekopties om op zoek te gaan naar andere talenten.

Hotspot Talent adviseert gebruik te maken van Google Chrome. Up to date blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Special Talent Membership

Talenten krijgen de optie om een Special Talent Membership af te sluiten. In dat geval krijg je de optie om geboekt te worden voor (betaalde) opdrachten en optredens. Het doel van je video is om een goede indruk te krijgen van je presentatie en je talent natuurlijk. Voor de video upload is max 40 seconden en 60 MB toegestaan. Als je bestand te groot is, raden we je aan om je camera of telefoon in te stellen op 720P.


Talent wijzigen? Zet het talent op "concept", klik dit vakje aan als hij/zij al een video op youtube heeft staan en klik op "Concept opslaan". Nu kunnen er wijzigingen aangebracht worden en vervolgens op "Publiceren" geklikt worden. Heeft dit talent al een video online staan? Plak dan het YouTube video ID (https://docs.joeworkman.net/rapidweaver/stacks/youtube/video-id) in het vakje "YouTube url" De YouTube uploader weet dat hij geen upload hoeft te doen omdat er al een "YouTube url" staat. Klik dit vakje NIET aan als je een nieuwe video bij dit talent wil uploaden. Scroll dan naar het kopje "AuditieVideo" en beweeg met de muis over de bijbehorende sectie. Klik op het kruisje en upload een nieuwe video dat bij dit talent hoort. Als de video klaar is met uploaden klik dan op "Concept opslaan". Vervolgens kan er op "Publiceren" geklikt worden.

Selecteer je hoofddiscipline

Wat is de kleur van jouw ogen?

Upload een video van minder dan 60MB en met een lengte van maximaal 40 seconden. Als je bestand te groot is, raden we je aan om je camera of telefoon in te stellen op 720P. Hotspot Talent adviseert gebruik te maken van Google Chrome.

Bestandsnaam:

Bestandsformaat:

Foto's tot 5MB zijn toegestaan, van het png, jpg of jpeg formaat.

Foto's tot 5MB zijn toegestaan, van het png, jpg of jpeg formaat.

Wat is jouw specialiteit en/of voorkeur?

Wat is jouw specialiteit en/of voorkeur?

Selecteer welk instrument je speelt. Als je meerdere instrumenten speelt, selecteer dan het instrument waar je auditie mee doet.

Met welk instrument begeleid je jezelf? Als dit meerdere instrumenten zijn, kies dan het instrument wat je voorkeur heeft.

Wat is jouw specialiteit en/of voorkeur?

Je kunt hier de opleidingen, cursussen en workshops vermelden die je hebt gevolgd die relevant zijn aan je carrière als talent. Vermeld ook jaartallen!

Wat zijn je dromen?

Wat zou je graag willen doen?

Welke hulp zou je wensen voor je ontwikkeling?

Upload je auditievideo en profielfoto